Slim line PRO KR402

3600
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

K-Array KR402

Denn høyttalerløsningen er den største i vår PRO Slim Line serie. Denne serien har en helt spesiell løning med en eller fler sub basskasser og en søyle høyttaler som inneholder mange små høyttaler elementer.Det geniale med denn løsninger er at du får ett jevnere lydtrykk i rommet kombinert med utrolig klar og fin lyd. Sub bass høyttaleren gir deg utvidet dybde og punch i bassen.

PRO Slim Line serien egner seg spesielt der estetiske hensyn er viktig.De akkustiske egenskapene med ekstremt liten spredning av lyd i vertikalplanet, gjør også denne serien spsielt godt egnet i rom med vanskelig akkustikk. Vi har veldige gode erfaringer bl.a i kirker.

Her får du en løsning som virkelig viser muskler. I hver av basskassene er det en 21" basshøyttaler og en forsterker på hele 2500 Watt. Her er det mengder med punch og dyp bass, og søylehøyttalerene leverer latterlig mye ren og klar lyd. Oppå hver basshøyttaler plasseres 2 stk topphøyttalere. Disse er en meter hver og inneholder stalt 32 høyttalerelementer. Dette gir latterlig mengder med lyd. Vi har gode erfaringer med denne løsningen i allt fra store bryllup, produktlanseringer, konserter både innendørs og mindre utekonserter.

Pakken inneholder

2 stk K-Array KMT21 Aktive 21"basshøyttalere
4 stk K-Array KP102 line array topphøyttalere.
Slim line PRO KR402
:
3600
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Slim line PRO KR402
:
3600
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form