Lite karaoke anlegg

3200
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

Lite Karaokeanlegg er en utleie pakke som er komplette med alt du trenger av strøm og høyttalerkabler. Du får også med AUX kabel for tilkobling av ekstern lydkilde som iPhone / PC eller tilsvarende. Det er også tilkobling for mikrofon. Pakken lite karaokeanlegg er tilsvarende lite PA anlegg med tillegg av PC med karaokesangene. Du kan bruke denne utleiepakken også som musikkanlegg ved å koble til ekstern lydkilde som i-phone / PC eller lignende.

Pakken lite karaokeanlegg inkluderer en PC med lettfattelig karaokeprogram og over 50.000 titler med karaokesanger. I tillegg får du med 2 mikrofoner og en mikser hvor alle lydkildene mikses sammen. Allt er lettfattlig og enkelt å bruke. Karaokeprogrammet på PC'n ligner I-tunes og er veldig enkelt å bruke,
Du kan også leie ekstra 15" tv-skjerm på stativ slik at de som synger får sin egen TV-monitor hvor sangtekstene kommer frem.

Pris på ekstra monitor på stativ og HDMI kabel kr 200,-

Høyttalerne; JBL EON610 er lillbroren til EON 615 som brukes i medium pakken. Denne har en mindreklare basshøyttaler men ellers den samme gode lyden. Forsterkeren på 500 Watt som driver ett høyeffektivt 10” basselement og ett diskanthorn. Lyden blir prosessert internt med EQ og fasekoreksjon for å oppnå best mulig lyd. I tillegg er det en limiter som begrenser signalet til hvert av høyttalerelementene for optimal lydgjengivelse.

Vekt 5,4 kg     Mål cm;  44,5 (b) x 25,8 (h) x 15,6 (d) Mackie SRM350 er en høyeffektiv aktiv høyttaler i meget kompakt format. Den har innebygget forsterker på 500Watt og ett 10” basselement og ett diskanthorn. 

Vekt 10,9 kg   Mål cm; 52,7 x 33,3 x 31,1 (h x b x d)

Pakken inneholder

PC med over 50000 karaoke sanger
* mikser med inngang til karaoke PC, eksterne lydkilder og mikrofoninnganger.
*AUX kabel til MP3 spiller / I-pod / PC
' 2 stk mikrofoner med kabel.
* 2 stk JBL EON610 aktive høyttalere med innebygget forsterker på 500Watt
*Høyttalerstativer og høyttalerkabel .
Lite karaoke anlegg
:
3200
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Lite karaoke anlegg
:
3200
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form