Om Supersonic Lydutleie

Supersonic Lydutleie er en tilbyder av proft lyd og lys utstyr. 

Vi ble etablert i 1967, har bred erfaring og ett godt renommé i bransjen. Vårt hovedfokus er på utleie, men vi driver også med salg og installasjon. Hos oss får du hjelp enten du er privatperson eller bedriftskunde. Det er enkelt å handle / leie hos oss. Som kunde får du garantert god service og riktig utstyre til ditt arrangement og bruk. Vi veileder og hjelper deg med å velge riktig! Utstyret vårt er i topp kvalitet. Vi fører flere ledende merkevarer.  Vi har sentralt beliggende lager i Oslo sentrum (Teatergata 1) og tilbyr utkjøring + teknisk rigging og bruksveiledning.

Leie av PA-anlegg og lydutstyr:

Du leier lydanlegg som inneholder kvalitetsvarer som er enkle å betjene og med god lyd. Vi dekker allt fra små taleanlegg, musikkanlegg og karaokeanlegg til større PA anlegg. Lyd utstyret kan blant annet brukes til arrangementer som: privatfest, bryllup, konsert, konferanse, messe, russebuss, fest, bursdagsfest, julebord, samlinger, begravelse, events, Russ, Revy, karaoke, Etc. 

Leie av Lys:

Du leier lysanlegg som inneholder kvalitetsvarer som er enkle å betjene og med godt lys. Våre lysanlegg brukes i mange sammenheng som; privatfest, bryllup, konsert, konferanse, messe, russebuss, fest, bursdagsfest, julebord, samlinger, begravelse, events, Russ, Revy, karaoke, Etc. 

Enkelt å bruke!

Hos Supersonic Lydutleie kan du leie lydutstyr og lysutstyr med eller uten teknisk assistanse og transport. Supersonic har lager i Oslo, men leverer også i Bærum og Akerhus (ev. resten av landet) Ta kontakt for din leie forespørsel! 

Salg / kjøp av lyd og lys:

Supersonic selger lyd, lys og backline utstyr på forespørsel. Vi fører markedets ledende merkevarer og hjelper deg med å finne det utstyret du trenger. Du kan handle av oss til særdeles gunstige priser. Ta kontakt pr telefon eller mail, for å orientere deg. Vi hjelper deg med høy servicegrad, kvalitetsutstyr og en god handel. 

Installasjon av lyd og lys:

Vi skreddersyr komplette løsninger og installerer anlegg i alle størrelser for din bedrift. Ta kontakt og vi hjelper deg. Se "Installasjon" for å se vårt tidligere arbeid. Supersonic Lydutleie har lang erfaring og kan hjelpe med: Kirker, restauranter, barer, diskoteker, treningssentere og gymsaler, aulaer, taleanlegg, discoanlegg, PA anlegg, konferansesaler, osv