Lite musikkanlegg

2200
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

Alle musikkanlegg pakkene er komplette med alt du trenger av strøm og høyttalerkabler.  Du får også med AUX kabel for tilkobling av ekstern lydkilde som i-phone / PC eller tilsvarende. Det er også tilkobling for mikrofon. 

Dette musikkanlegget passer fint for litt mindre arrangementer opp til ca 30 personer avhengig av musikkstil og hvor høyt du ønsker å spille. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 90805080 eller på epost for god veiledning og anbefaling på hvilket musikkanlegg som vil passe best til ditt arrangement.

Etter hvert som CD'er er mer eller mindre utfaset, har vi valgt å standrisere utleieparken slik at denne pakken er identisk med " lite PA anlegg". Dersom du skulle ha behov for CD spiller, kan dette leies separat. Du kan også gå over til de mer profersjonelle DJ anleggene våre.

Behringer 1204FX lyd mikser. Behringer har kjøpt opp Midas og Klark Teknik og implementert deres teknologi i sine miksere. Dette gir en uslåelig kombinasjon av kvalitet og pris. 1204FX mikseren har; 4 mikrofoninnganger med 3 bånds “British EQ” på hver kanal for varm og musikalsk lyd. 2 stereo linje innganger for bruk til instrumenter eller i-phone/PC MP3 kilder. Studio kvalitet effektprosessor med romklang, echo, chorus, 2 AUX sends pr kanal. En til intern effekt prosessor og en til  f.eks.eksterne monitorer. 

JBL EON610 høyttaler med ett mindre 10"basshøyttaleren, er lillebroren til EON615 som vi bruker i medium pakken.

Pakken inneholder

AUX inngang tilmMP3 spiller / Ipod / PC
1 stk Mikrofon med kabel
2 x Mackie SRM 350 aktive høyttalere med innebygget forsterker på 195 Watt
Høyttalerstativer og høyttalerkabel
Lite musikkanlegg
:
2200
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Lite musikkanlegg
:
2200
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form