Medium DJ anlegg

3500
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

Dette er vår mest populære DJ utleiepakke. Grunnen til dette er den utrolig gode lydgjengivelsen i ett kompakt format og til en særdeles gunstig pris. 

Numark Mixdeck Quad har to CD spillere, samt 2 USB minnepinne innganger, samt innganger for eksterne lydkilder . Her kan du koble til din PC eller telefon. Den har også tilkobling for ekstern PC via USB. Den har en 4 kanals mikser hvor du på hver kanal velger hvilken lydkilde den skal koresponderes med. Dersom du bruker USB minnepinner, må lydfilene være i MP3 format.

Du kan lese mer om enheten på hjemmesiden til NUMARK

Prisdifferansen på liten pakke og medium musikkanlegg er relativt liten i forhold til hva du får ekstra i lydkvalitet, volum og basstrykk.JBL EON615 er en av verdens mest populære høyttaler på grunn av den klare gode lyden og kraften på 500Watt som driver ett høyeffektivt 15” basselement og ett diskanthorn. Lyden blir prosessert internt med eq og fasekoreksjon for å oppnå best mulig lyd. I tillegg er det en limiter som begrenser signalet til hvert av høyttalerelementene for optimal lydgjengivelse. Vi har brukt denne høyttaleren i mange år også på russebusser uten noen som helst skader. Vekt 18,1 kg      Mål cm;  66,3 x 40,6 x 37,6

Pakken inneholder

1 stk Numark Mixdeck Quad
2 stk JBL EON615 Aktive høyttalere 500 Watt
2 stk Høyttalerstativer
2 stk Høyttalerkabler
Medium DJ anlegg
:
3500
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Medium DJ anlegg
:
3500
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form