Medium karaoke anlegg

3500
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

Medium Karaokeanlegg er en utleie pakke som er komplette med alt du trenger av strøm og høyttalerkabler. Du får også med AUX kabel for tilkobling av ekstern lydkilde som iPhone / PC eller tilsvarende. Du kan da bruke dette anlegget også som musikkanlegg.

 Dette er vår mest populære utleiepakke for karaoke. Grunnen til dette er den utrolig gode lydgjengivelsen i ett kompakt format og til en særdeles gunstig pris. Det er høyttalerne som skiller denne pakken fra lite karaoke anlegg. Du får over dobbelt så kraftig lyd med høyttalerne som har innebygget forsterker på 500 Watt hver. Pris differansen på liten pakke og medium musikkanlegg er relativt liten i forhold til hva du får ekstra i lydkvalitet, volum og basstrykk. 

Du får med en PC med lettfattelig karaokeprogram og over 50.000 titler med karaokesanger. I tillegg får du med 2 mikrofoner og en mikser hvor alle lydkildene mikses sammen. Allt er lettfattlig og enkelt å bruke.

Ta gjerne kontakt på telefon 90805080 eller på epost for råd og veiledning på hvilen pakkeløsning på karaokeanlegg som passer best til ditt arrangement.

JBL EON615 er en verdens mest populære høyttaler på grunn av den klare gode lyden og kraften på 500 Watt som driver ett høyeffektivt 15” basselement og ett diskanthorn. Lyden blir prosessert internt med EQ og fasekoreksjon for å oppnå best mulig lyd. I tillegg er det en limiter som begrenser signalet til hvert av høyttalerelementene for optimal lydgjengivelse.

Pakken inneholder

1 stk PC med lettfatterlig karaokeprogram og over 50000 sanger
1 stk Mikser med innganger for mikrofonene og PC samt AUX inngang.
2 stk Mikrofoner m/kabel
2 stk JBL EON 610 Høyttalere
2 stk høyttalerstativer
1 stk AUX kabel til ekstern i-pod/PC
Medium karaoke anlegg
:
3500
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Medium karaoke anlegg
:
3500
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form