Medium musikkanlegg

2500
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

Alle utleie pakkene av musikkanlegg er komplette med alt du trenger av strøm og høyttalerkabler. Du får også med AUX kabel for tilkobling av ekstern lydkilde som i-phone / PC eller tilsvarende. Det er også tilkobling for mikrofon. 

Medium Musikkanlegg er vår mest populære utleiepakke. Grunnen til dette er den utrolig gode lydgjengivelsen i ett kompakt format og til en særdeles gunstig pris. Det er høyttalerene som skiller denne pakken fra lite musikk anlegg. Du får over dobbelt så kraftig lyd med høyttalerene som har innebygget forsterker på 500 Watt hver. Prisdifferansen på liten pakke og medium musikkanlegg er relativt liten i forhold til hva du får ekstra i lydkvalitet, volum og basstrykk. Vi anbefaler Medium Musikkanlegg som en suveren utleie pakke til arrangementer hvor det er fler enn 20 personer. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 90805080 eller på epost for veiledning og anbefalinger på hvilken musikkanlegg pakke som vil passer best å leie til ditt arrangement.

Etter hvert som CD'er er mer eller mindre utfaset, har vi valgt å standrisere utleieparken slik at denne pakken er identisk med " medium PA anlegg". Dersom du skulle ha behov for CD spiller, kan dette leies separat. Du kan også gå over til de mer profersjonelle DJ anleggene våre.

JBL EON615 er en av verdens mest brukte høyttaler .basselement og ett diskanthorn. Lyden blir prosessert internt med eq og fasekorreksjon for å oppnå best mulig lyd. I tillegg er det en limiter som begrenser signalet til hvert av høyttalerelementene så de ikke skal ødelegges.Vi har brukt denne høyttaleren i mange år også på russebusser uten noen som helst skader. 

Vekt 18,1 kg      Mål cm;  66,3 x 40,6 x 37,6

Pakken inneholder

1 stk Mikser med innganger for PC eller iphone samt flere mikrofon innganger
<br>
2 stk JBL EON515 aktive høyttalere med innebygget forsterker på 500 Watt
2 stk Høyttalerstativer
2 stk Høyttalerkabler
Medium musikkanlegg
:
2500
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Medium musikkanlegg
:
2500
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form