Stort DJ anlegg

6500
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

Alle utleie pakkene er komplette med alt du trenger av strøm og høyttalerkabler. Du får også med AUX kabel for tilkobling av ekstern lydkilde som i-phone / PC eller tilsvarende. Det er også tilkobling for mikrofon. Stort DJ anlegg er for de som vil ha ekstra basstrykk og dybde i musikken. Dette anlegget dekker større rom og musikk som er basskrevende. 

Hver av de store sub bass høyttalerene på 18 tommer, har en innebygget forsterker på 1000Watt hver. Prosessoren i hver forsterker sørger for optimal EQ av signalet til høyttaleren samt en limiter som begrenser signalet. På denne måten optimaliseres lyden. I tillegg er det ett delefilter som distribuerer signalet til toppkassene for optimal balanse i lyden.   

En av verdens mest populære høyttaler på grunn av den klare gode lyden og kraften på 500Watt som driver ett høyeffektivt 15” basselement og ett diskanthorn. Lyden blir prosessert internt med EQ og fasekorreksjon for å oppnå best mulig lyd. I tillegg er det en limiter som begrenser signalet til hvert av høyttalerelementene så de ikke skal ødelegges. 

Pakken inneholder

2 stk Pioneer CDJ2000 CD spillere
1 stk Pioneer DJM900 Nexus Mikser
2 stk JBL EON615 Aktive høyttalere 500 Watt
2 stk aktive sub bass kasser på 1000Watt hver
2 stk Høyttalerstativer
4 stk Høyttalerkabler
Stort DJ anlegg
:
6500
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Stort DJ anlegg
:
6500
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form