Stort karaoke anlegg

4750
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

Alle utleie pakkene er komplette med alt du trenger av strøm og høyttalerkabler. Du får også med AUX kabel for tilkobling av ekstern lydkilde som iPhone / PC eller tilsvarende. Det er også tilkobling for mikrofon. Dette er den perfekte utleiepakken for deg som skal ha en større fest med behov for mye godlyd, og hvor du kan ha ett karaokeinnslag.

Du får med en PC med lettfattelig karaoke program og over 50.000 titler med karaokesanger. I tillegg får du med 2 mikrofoner og en mikser hvor alle lydkildene mikses sammen. Allt er lettfattlig og enkelt å bruke.

Stort karaokeanlegg er for de som vil ha ekstra basstrykk og dybde i musikken. Dette anlegget dekker større rom og musikk som er basskrevende. Hver av de store sub bass høyttalerne på 18 tommer, har en innebygget forsterker på 1000 Watt hver. Prosessoren i hver forsterker sørger for optimal EQ av signalet til høyttaleren samt en limiter som begrenser signalet. På denne måten reduserer man risiko for at høyttalerelementet blir ødelagt. I tillegg er det ett delefilter som distribuerer signalet til toppkassene for optimal balanse i lyden.  

JBL EON615 er en verdens mest populære høyttaler på grunn av den klare gode lyden og kraften på 500 Watt som driver ett høyeffektivt 15” basselement og ett diskanthorn. Lyden blir prosessert internt med EQ og fasekoreksjon for å oppnå best mulig lyd. I tillegg er det en limiter som begrenser signalet til hvert av høyttalerelementene for optimal lydgjengivelse.

Pakken inneholder

1 stk PC med alle karaokesangene med over 50.000 sanger
1 stk mikser med tilkobling for mikrofonene og PC
2 stk Mikrofon med kabel
2 stk JBL EON615 aktive høyttalere med innebygget forsterker på 500Watt
2 stk aktive sub bass kasser på 1000Watt hver
2 stk Høyttalerstativer
Stort karaoke anlegg
:
4750
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Stort karaoke anlegg
:
4750
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form