Stort musikkanlegg

3200
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

Alle utleie pakkene er komplette med alt du trenger av strøm og høyttalerkabler. Du får også med AUX kabel for tilkobling av ekstern lydkilde som i-phone / PC eller tilsvarende. Det er også tilkobling for mikrofon. 

Etter hvert som CD'er er mer eller mindre utfaset, har vi valgt å standrdisere utleieparken slik at denne pakken er identisk med " PA anlegg - stor pakke". Dersom du skulle ha behov for CD spiller, kan dette leies separat. Du kan også gå over til de mer profersjonelle DJ anleggene våre.

Stort musikkanlegg er for de som vil ha ekstra basstrykk og dybde i musikken. Dette anlegget dekker større rom og musikk som er basskrevende. Hver av de store sub bass høyttalerene på 18 tommer, har en innebygget forsterker på 1000Watt hver. Prosessoren i hver forsterker sørger for optimal EQ av signalet til høyttaleren samt en limiter som begrenser signalet. På denne måten reduserer man risiko for at høyttalerelementet blir ødelagt. I tillegg er det ett delefilter som distribuerer signalet til toppkassene for optimal balanse i lyden. 

JBL EON615 er en av verdens mest populære høyttalere på grunn av den klare gode lyden og kraften på 500Watt som driver ett høyeffektivt 15” basselement og ett diskanthorn. Lyden blir prosessert internt med eq og fasekorreksjon for å oppnå best mulig lyd. I tillegg er det en limiter som begrenser signalet for optimal lydgjengivelse.

Trenger du mikrofon(er) kan dette leies for kr 100,- pr stk. Eventuell trådløs mikrofon kr 600,- pr stk.

Pakken inneholder

1 stk mikser med innganger for mikrofoner og tilkobling for I-phoner/PC og CD spiller
2 stk JBL EON615 aktive høyttalere med innebygget forsterker på 500Watt
2 stk aktive sub bass kasser på 1000Watt hver
2 stk Høyttalerstativer
4 stk Høyttalerkabler
Stort musikkanlegg
:
3200
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Stort musikkanlegg
:
3200
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form