Trådløs håndholdt mikrofon

750
,-
ForespørselBestilling
Vi har mulighet for utkjøring / rigging.
Kontakt oss for pakkepris som inkluderer utkjøring/opprigg og henting

Produktbeskrivelse

Utleie håndholdt mikrofon. For bruk til sang og tale. Konserter, konferanser, revyer, foredrag bryllup etc. Over 8 timer kontinuerlig driftstid uten batteriskifte. 

Line 6 trådløs håndholdt mikrofon. Her har du en meget god hodebøyle mikrofon med topp lydkvalitet. Den er lett å bruke, og har oversikt både på sender og motaker over gjenværende batteritid. Med friske batterier har du over 8 timer  kontinuerlig brukstid. Line 6 har laget egne elektroniske filtere med forhåndsinnstillinger for bl.a. tale. Dette sikrer optimal lydkvalitet, og reduserer mulighet for ulyder som piping (feedback) i mikrofonen. 

På den håndholdte mikrofonen finnes det mulighet for simulering av forskjellige typer proff mikrofoner som Shure SM58, Beta 58, Sennheiser E835, 935, og Electrovoice. Våre store utleie systemer inneholder antennesplitter og antenneforsterkere. Vi har også retningsvirkende aktive antenner for bruk i vanskelige situasjoner hvor det er nødvendig med økt rekkevidde og minimering av uønsket interferens fra annen trådløs trafikk på nettet..

Pakken inneholder

Håndholdt trådløs mikrofon
Mottaker
Over 8 timer kontinuerlig driftstid uten batteriskift
Mikrofonholder for eventuell plassering på mikrofonstativ.
Trådløs håndholdt mikrofon
:
750
,-
Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Trådløs håndholdt mikrofon
:
750
,-
Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form