Lei russeanlegg her!

Supersonic Lydutleie har utleie av lydanlegg og lysutstyr til russ. Dersom du er med på en russebuss og vil ha et fett anlegg til din russetid, har du kommet til riktig sted for å leie lyd og lys til russebussen din. Som en seriøs aktør på leiemarkedet er vi opptatt av at du skal få en problemfri russetid. Vi ønsker at dere skal være trygge på bruken av lyd og lysutstyret dere får utlevert, slik at dere får optimalt resultat. Lyd og lysutstyret vi bruker er brukervennlig og av topp kvalitet, fra kjente merkeleverandører.

Vi kan hjelpe din buss med:

  • Lyd: Topper, subber, mikser, AUX tilkobling til deres PC, iPhone, mp3 spiller etc
  • Lys: LED lys, Strobe, Laser og røykmaskin, partylys og stemningslys / opplysing av elementer.

Se utvalg av musikkanlegg her

Hvordan opererer vi?

Vi setter opp et presentasjonsmøte hvor dere får se hva slags utstyr vi har. Dere får full informasjon om videre beskrevet hendelsesforløp. -Dere mottar et tilbud på en pakkeløsning. Her har vi satt opp det utstyret dere ønsker og tilpasset riktig aggregat. Dere får en komplett pakke med det dere trenger, ikke alt dere ikke trenger. - Befaring på russebussen: Vi kommer ut på deres buss (kostnadsfritt) for en befaring. Her ser vi på mulighetene for montering og sikring av utstyr. Dere får tips og råd om montering / installasjon, sikring og planlegging av utstyrsplassering. Her er det mulighet for å endre litt på bestillingen dersom annet utstyr passer bedre. - Utlevering. Vi tilbyr full installasjon i bussen. Dere får opplæring i bruk av utstyret, plug and play! 

Byggetips

Vi vet hvordan det bør gjøres. Det er viktig at lyd, lys og utstyr er godt plassert. Dette har med lyd og lys bilde / kvalitet og gjøre, samt sikkerhetsmessige årsaker. Vi vet hvor høyttalere bør stå for å få mest mulig effekt ut av lyden. Mange tror at plassering ikke er så viktig. Resultatet ved feil plassering kan bli at de som er lengst unna høyttalerne opplever at lyden ikke er høy.