Utleie

Musikkanlegg

Musikkanlegg fra Supersonic Lydutleie  består av høyttalere, miksere og CD spillere fra kjente merkeleverandører. Våre utleie musikkanlegg har meget høy lydkvalitet, er kompakte og lette å sette opp. 

Når du leier musikkanlegg fra Supersonic Lydutleie er du sikret god lyd enkelt raskt og rimelig. Alle utleie musikkanlegg er komplette løsninger med alt du trenger av kabler og stativer. 

Det følger også med AUX kabel for tilkobling av ekstern lydkilde som iPhone og PC eller lignende. Leie prisene er basert på at du henter og leverer fra vårt lager i Oslo.  

Etter hvert som CD'er er mer eller mindre utfaset, har vi valgt å standardisere slik at våre musikkanlegg er identiske med PA anlegg.
CD spiller kan eventuelt leies separat, eller du kan gå over på våre mer profesjonelle DJ pakker

Vi kan selvfølgelig også levere i Oslo, Bærum, Akershus og omegn. Kontakt oss for pris.

Vi har lang erfaring med utleie av musikkanlegg helt siden oppstart av firmaet i 1967. Vi er stolte over å være det eldste firmaet i bransjen og takker våre kunder for tilliten.
Vi bestreber oss på å levere musikk anlegg til leie markedet som skal være enkelt i bruk, proff kvalitet og topp lydkvalitet.
Kontakt oss når du trenger musikk anlegg til leie. Vi hjelper deg på telefon 90 80 50 80 eller på epost mail@supersonic.no

Velg type