Utleie

DJ anlegg

Supersonic Lydutleie sine utleie DJ anlegg består av høyttalere, miksere og CD spillere fra kjente merkeleverandører som bl.a..Pioneer og Numark. Våre utleie DJ anlegg har meget høy lydkvalitet, er kompakte og lette å sette opp. 

Når du skal leie DJ anlegg fra Supersonic Lydutleie er du sikret god lyd enkelt raskt og rimelig. Alle utleie DJ anlegg er komplette løsninger med alt du trenger av kabler og stativer. 

Det følger også med AUX kabel for tilkobling av ekstern lydkilde som iPhone og PC eller lignende. Leie prisene er basert på at du henter og leverer fra vårt lager i Oslo. 

Vi kan selvfølgelig også levere i Oslo, Bærum, Akershus og omegn. Kontakt oss for pris.

Vi skreddesyr gjerne en pakkelsning til deg med Pioneer eller Numark mikser og CD spillere sammen med JBL, RCF eller K-Array høyttaleranlegg.
Kontakt oss for pris.

Vi har lang erfaring med utleie av DJ anlegg helt siden oppstart av firmaet i 1967. Vi er stolte over å være det eldste firmaet i bransjen og takker våre kunder for tilliten.
Vi bestreber oss på å levere DJanlegg til leie markedet som skal være enkelt i bruk, proff kvalitet og topp lydkvalitet.
Kontakt oss når du trenger PA anlegg til leie. Vi hjelper deg på telefon 90 80 50 80 eller på epost mail@supersonic.no

Velg type